Veel gestelde vragen

Op deze pagina antwoorden op vragen die vaak gesteld worden.

De gevraagde informatie staat over het algemeen al op de site, maar is door de omvang van de informatie wellicht niet altijd even makkelijk te vinden.

 

Wat kun je voor mij doen?

Ik kan een analyse van de woning voor je uitvoeren om te kijken of en welke wateraders/aardstralen e.d. je woning belasten. Zo weet je wat de woning belast en kun je obv. hiervan besluiten of je vervolgens ook wilt dat ik de gevonden wateraders en andere aardstralen voor je neutraliseer.

Het begint altijd eerst met deze analyse, want voor het eventuele neutraliseren daarna moet ik weten waar welke aardstralen lopen. Ook als er al een of meerdere onderzoeken ter plekke hebben plaatsgevonden en je wel weet waar de wateraders lopen, want ik houd rekening met meer factoren en kijk verder om de woning.

Hoe stel je van afstand vast wat er in mijn woning is?

Voor de analyse gebruik ik een techniek genaamd ‘Mapdowsing’, vertaald wichelen op een kaart of foto. Op de pagina Hulpaanbod staat bij ‘Analyse van je woning’ een korte video waarin ik toon hoe dat werkt. In het kort komt het erop neer, dat ik op luchtbeelden van de woning en omgeving zoek naar de verschillende soorten aardstralen.

Op het beeldscherm is er uiteraard geen aardstraling, wel is de informatie beschikbaar en kan ik zo vaststellen waar welke aardstralen zijn. Afstand speelt hierbij geen enkele rol, ik heb ook mensen in bijvoorbeeld de VS en Australië geholpen.

De resultaten met Mapdowsing blijken erg exact te zijn en overeen te komen met metingen ter plaatse.

Is ter plekke meten niet veel beter?

Nee, probleem van op locatie meten is, dat je geen overzicht hebt over de gehele situatie en vaak niet daar kunt meten waar dat wel zou moeten. Wanneer je weet dat er echt ruim om de woning gekeken moet worden, denk aan een oppervlak van ruim 2 ha, wordt denk ik duidelijker waarom dat op luchtbeelden beter en eenvoudiger gaat.

Naast dat er veel verder om de wonig gekeken wordt, wordt er ook naar veel meer mogelijke probleemveroorzakers gekeken. Vanuit mijn opleiding heb ik al duidelijk meer kennis meegekregen dan waar er in NL en B naar gekeken wordt, daarnaast heb ik in de loop van de tijd nog diverse andere zaken gevonden die belasten. Dit samen maakt dat er vrijwel altijd meer gevonden wordt op deze wijze dan onderzoeken die eerder ter plekke hebben plaatsgevonden.

Hoe kun je op afstand neutraliseren?

Ook hiervoor gebruik ik de luchtbeelden. Ik breng bepaalde energie/informatie aan, op bijvoorbeeld een waterader, stroomopwaarts t.o.v. het huis. Dit zorgt ervoor dat de straling vanaf dat punt stroomafwaarts voor tenminste 200m volledig weg is. Dit wordt gedaan voor alle aardstralen die het huis belasten, zodat de gehele woning (en tuin) vrij wordt van aardstraling. De straling wordt dus gestopt voordat deze in de woning kan komen.

Hoe ik precies deze energie/informatie daar aanbreng is ‘geheim van de smid’, maar belangrijker, is deze kennis gevaarlijk in handen van mensen die niet achtsaam genoeg zijn.

Ik hanteer dus een energetische aanpak. Voor veel mensen is het moeiljk voorstelbaar dat dat kan, dat realiseer ik me. De ervaringen van anderen zijn daarom dan ook belangrijk. Er is nog een parallel met Reiki te trekken, hiermee worden ook op afstand mensen behandeld. Zo behandel ik alshetware je woning op afstand. De quanten-mechanica levert interessanterwijze verklaringen waarom dit kan.

Werkt het neutraliseren van aardstralen altijd?

Na inmiddels ver over de duizend neutraliseringen voor een paar honderd klanten te hebben uitgevoerd, durf ik rustig te stellen dat het altijd werkt. Of met het verwijderen van de aardstraling je klachten ook verdwijnen is wat anders. Indien je alleen last hebt van aardstralen, dan mag je verwachten dat de klachten na het neutraliseren verdwijnen. Heb je een ernstige ziekte, dan verdwijnt deze niet met het neutraliseren, wel wordt de kans op herstel groter.

Er kunnen naast aardstralen ook nog andere factoren spelen. De meest voorkomende is de aanwezigheid van entiteiten. Deze veroorzaken feitelijk de meeste slaapproblemen, is mijn beeld. Deze verwijderen is dus ook belangrijk.

Een enkele keer spelen er ook nog hele exotische zaken die niets met aardstralen, wateraders of elektrosmog van doen hebben. Dan ga ik mijn best voor je doen, maar kan ik niet garanderen dat ik dat kan oplossen. Vaak wel, soms niet.

Waarom kan ik je niet gewoon even bellen en mijn verhaal vertellen?

Een gevoel bij mij krijgen door even met mij te spreken snap ik helemaal. Dat is op zich ook geen probleem.

Probleem is wel, dat ik slechte ervaringen heb met telefoongesprekken zonder vooraf-informatie, die vaak maar zo 1 a 1,5 uur duren. Van alle informatie die dan voorbij komt kan ik maar een deel vasthouden maar ook de klant maar deels. Wat ik vervolgens zie gebeuren, is dat er daarna alsnog een hele mailuitwisseling met informatie volgt, vragen opnieuw gesteld worden naar dingen die al besproken zijn.

Dus telefoongesprekken zonder enige informatie-uitwisseling vooraf op ‘papier’ blijken heel weinig effectief te zijn, maar veel tijd te kosten. Daarom heb ik liever in ieder geval eerst even de basisdingen op mail, en dan eventueel met elkaar bellen. Dat heeft gewoon veel meer zin voor beide kanten.